Staple F thonjtë seri

Përshkrim i shkurtër:

Gjatësia e produktit ka 10mm 15mm 20mm 25mm 30mm 35mm 40mm 45mm 50mm specifikim në dispozicion për zgjedhje. Trupi gozhdë është bërë me cilësi të lartë tela hekuri i galvanizuar, të mprehtë, por i guximshëm dhe të qëndrueshme.


Detail Product

Produkt Tags

Gjatësia e produktit ka 10mm 15mm 20mm 25mm 30mm 35mm 40mm 45mm 50mm specifikim në dispozicion për zgjedhje. Trupi gozhdë është bërë me cilësi të lartë tela hekuri i galvanizuar, të mprehtë, por i guximshëm dhe të qëndrueshme.

matës: 18
Diametri: 1.19 ± 0.01mm
Udhëheqës: 2.0 ± 0.1 mm
Trashësia: 1.02 ± 0,02 mm
gjerësia: 1.27 ± 0,02 mm
Length: 10mm 15mm 20mm 25mm 30mm 35mm 40mm 45mm 50mm

BT-1

matës: 18
Diametri: 1.19 ± 0.01mm
Udhëheqës: 1.05mm
Trashësia: 1.02 ± 0,02 mm
gjerësia: 1.27 ± 0,02 mm
Length: 10mm 15mm 20mm 25mm 30mm 35mm 40mm 45mm 50mm

 

BT-2

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!