• 河北友3
  • 河北友森8
  • 河北友森5
  • Pabrik-demo

    Pabrik-demo

    daya technical perusahaan kita iku kuwat, wis 20 engineer, 50 debugging tenaga teknis, kita perusahaan independen riset lan develops, uga pirso produk diprodhuksi ...
  • produk

    produk

    perusahaan Grup iki utamané mrodhuksi dhuwur-kacepetan mesin shanker ring, dhuwur-kacepetan mesin pucuk otomatis nyusun, mesin judhul, lan cetakan cocog cocog lan produk.
  • perusahaan

    perusahaan

    Union Fasteners Co., Ltd ditetepake ing taun 1996, iku perusahaan produksi dirancang ing pelayanan saka industri bangunan mesin lan anggota saka asosiasi jamur nasional.

Products Bintang

  • 网站
  • 微信图片_20190618084625_看图王
  • 4QCF}KT2BS)@4D`@9Y6M@}7
  • 微信图片_20190618084708_看图王(1)

Babagan awake dhewe

Union Fasteners Co., Ltd ditetepake ing taun 1996, iku perusahaan produksi dirancang ing pelayanan saka industri bangunan mesin lan anggota saka asosiasi jamur nasional. perusahaan Grup iki utamané mrodhuksi dhuwur-kacepetan mesin shanker ring, dhuwur-kacepetan mesin pucuk nyusun otomatis, judhul mesin, lan sing cocog cetakan cocog lan produk kualitas products.High lan layanan banget digawe grup nduweni reputasi sing rada dhuwur lan nuduhake 90% ing pasar China, lan kaca kanggo Eropah, Asia, Amérika, Afrika Selatan, lan sapiturute

sinau More

Baru

Tampilan Online Chat!